خدمات آسانسور

انواع پله برقی

پله برقی

در دنیای مدرن و پرهیاهوی امروز دیگر نمی توان از کاربرد پله های برقی غافل شد. چرا که این محصول کاربردی در فضاهای عمومی و ساختمان‌های مرتفع مانند مراکز خرید، ایستگاه‌های مترو، فرودگاه‌ها و ساختمان‌های اداری و مسکونی به جزء جدایی ناپذیری از زندگی انسان ها تبدیل شده است. این وسیله کاربردی حمل و نقل و جابجایی را برای افراد با ایمنی بسیار بالا به ساده ترین شکل ممکن تبدیل کرده است. پس باید بگویم این روزها به پله برقی دیگر شبیه یک وسیله دکوراتیو در ساختمان ها توجه نمی شود بلکه عنصر ضروری در طراحی و معماری کارآمد محسوب می شود. از همین رو در ادامه قرار است شما را با این محصول و انواع پله برقی در کنار قیمت پله برقی بیشتر آشنا کنیم.

اگر به عنوان یک کارفرما یا یک مصرف کننده قصد آشنایی بیشتر با این محصول مهم و کاربردی را دارید کافی است با ما همراه شوید. 

پله های برقی را بیشتر بشناسیم

باید بگویم پله برقی یک وسیله مکانیکی است که جابجایی در بین طبقات را شبیه آسانسور اما به شکلی متفاوت برای افراد ساده تر کرده است. این وسیله متحرک از تعدادی پله تشکیل شده است که بر روی یک نوار در حال حرکت به سمت بالا و پایین حرکت می کند و مسافران را به سمت بالا یا پایین پله ها هدایت می کند. اجزای اصلی آن شامل پله‌ها، نوار متحرک، دستگیره‌ها، شانه، موتور و سیستم کنترل می شود که هر کدام وظیفه ای را برای این جابجایی به عهده دارند.

از مزایای بارز آن هم می توانیم به سرعت و سهولت در جابجایی، ظرفیت بالا در هر بار رفت و آمد، ایمنی در عبور از پله ها و ظاهر زیبا برای ساختمان اشاره داشته باشیم. در آخر هم باید بگویم از این محصول مدرن و کارآمد در فضاهای بسیار متمایزی به منظور تسهیل در جابجایی استفاده می شود. حال که با این محصول کاربردی تا حدودی آشنا شدید دور از لطف نیست که برای کسب اطلاع از بهترین برندها و بهترین شرکت های عرضه کننده این محصول هم ما را تا پایان همراهی کنید.

نحوه عملکرد پله های برقی

 همان طور که در ابتدا اشاره شد این وسیله یکی از کاربردی ترین اختراعات بشر است که سبب ساده تر شدن جابجایی ها در زندگی روزمره ما شده است. این دستگاه هوشمند، با حرکت مداوم پله‌ها، افراد را بین طبقات مختلف جابجا می‌کند. برای این جابجایی پله ها که بر روی یک نوار لاستیکی مانند قرار دارند با فشردن دکمه شروع موتور به حرکت در می آیند. پله ها درست شبیه یک زنجیر به یک دیگر وصل شده اند و با حرکت نوار لاستیکی، پله‌ها نیز به سمت بالا یا پایین حرکت می‌کنند. نوار پلاستیکی متحرک در زیر پله ها قرار دارد و قابل مشاهده نیست اما شانه های کناری پله های برقی که به منظور حفظ تعادل شما در کنار پله تعبیه می شود برای شما مشهود است.

موتور نیروی محرک مورد نیاز را تامین می کند و افراد با قرار گرفتن روی آن بی آنکه کار خاصی انجام دهند به طبقات موردنظر می روند. با توجه به وزن و ارتفاع پله چرخ دنده ها و سیستم کنترل سرعت و ایمنی مد نظر را تامین می کنند.

انواع پله های برقی

انواع پله برقی در نمونه های مختلف و برای بهره وری های متفاوت تولید می شوند. از آنجایی که استفاده از این محصول سهولت در جابجایی را برای شما در هر ساختمان و فضای عمومی به بهترین شکل ممکن فراهم می سازد. دور از لطف نیست که با انواع آن قدری بیشتر آشنا شوید.

1. پله های برقی ساده (Standard Escalator)

 همان طور که در ایستگاه های مترو یا فروشگاه های بزرگ مشاهده کرده اید این پله های برقی یکی از پرکاربردترین تجهیزات حمل‌ونقل در ساختمان‌ها و اماکن عمومی هستند. این پله زنجیره ای بر روی نواری لوله ای و دایره ای شکل نصب می شود و ساختار ساده ای را برای جابجایی فراهم می کند. انواع پله برقی در این نمونه شامل مسافربری و صنعتی است. نمونه اول در ساختمان‌های تجاری، مراکز خرید، ایستگاه‌های مترو و فرودگاه‌ها و نمونه دوم در کارخانه‌ها و انبارها برای جابه‌جایی کالاها کاربرد دارد.

2. پله های برقی موازی (Parallel Escalator)

این پله های برقی در کنار یک دیگر قرار دارند و در جهت های مشابه با ظرفیت و توان مشابه مورد استفاده قرار می گیرند. بسته به تنظیمات یک بخش به سمت بالا و سمت دیگر به قسمت پایین هدایت می شود. پله های موازی ساختاری شبیه به پله های برقی ساده دارند با این تفاوت که دوتایی برای محیط های که ترافیک بیشتری دارد مورد استفاده قرار می گیرد.

3. پله های برقی مارپیچ (Spiral Escalator)

 این پله برقی برای فضاهای مورد استفاده قرار می گیرند که طراحی منحنی شکل را به خود اختصاص داده اند. عموما این پله ها روند نصب سخت تر و هزینه بیشتری را به خود اختصاص می دهند و بیشتر برای مراکز خرید بزرگ و مجتمع‌های تجاری لوکس به کار گرفته می شوند تا فضا را مجلل تر به تصویر بکشند.

4. پله های برقی متقاطع (Crossover Escalator)

این پله های برقی برای جابجایی به صورت عمودی مورد استفاده قرار می گیرند با این تفاوت که امکان تغییر جهت حرکت را نیز فراهم می‌کند. عموما از این پله برای حرکت افراد از یک طبقه به طبقه دیگر استفاده می شود. بیشتر این پله ها در مکان‌هایی با طرح پیچیده و چند سطحی کاربرد دارند. انواع پله برقی ها بسیار متمایز از یک دیگر و برای مصارف متفاوت تولید می شوند.

5. پله های برقی منحنی (Curved Escalator)

پله های برقی منحنی بر خلاف پله های که طراحی صاف دارند به صورت مارپیچی، مسیر حرکت پله‌ها در آن به صورت منحنی شکل طراحی شده است. این سبک از طراحی ظاهری مدرن و جذاب تری را برای فضا فراهم می کند و در فضاهای با ظرفیت محدودتر نصب می شوند. باید اشاره شود که سرعت این پله ها نسبت به انواع پله برقی ها کمتر است. این محصول بیشتر برای مراکز خرید لوکس، هتل‌های مجلل و سالن‌های سینما استفاده می‌شوند.

6. پله های برقی صاف یا پیاده‌روهای متحرک (Moving Walkway)

این پله ها شیبی شبیه سایر پله ها ندارند و اگر هم داشته باشند این شیب بسیار کم است و برای جابجایی های عمودی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند. برای افراد با ویلچر، کالسکه کودک و یا افرادی که حمل بار سنگین دارند این پله ها دسترسی ساده تر و ایمن تری را با صرف کمترین انرژی فراهم می کند. از همه مهم تر احتمال زمین خوردن و آسیب دیدگی را در حین جابجایی نسبت به انواع پله برقی های دیگر به حداقل ممکن می رساند.

پله برقی
پله برقی

انواع برند های پله های برقی

برای اینکه بتوانید از یک برند مطرح در ایران خرید پله برقی را دنبال کنید. باید نکاتی را مد نظر قرار دهید. به عنوان مثال دقت کنید که برند عنوان شده اگر خارجی است آیا در ایران نمایندگی رسمی دارد. یا اینکه شما می توانید قطعات یدکی آن را که از اهمیت بسیار بالایی در زمان تعمیر برخوردار است در داخل کشور با قیمت مناسب تهیه کنید. از همه مهم تر اینکه نصب و راه اندازی محصول در کنار گارانتی و خدمات پس از فروش اعمال می شود. با در نظر گرفتن این پارامترها در ادامه برخی از برندهای مطرح و شناخته شده را برای خرید پله برقی به شما معرفی می کنیم با ما باشید.

1. تیسن کروپ (ThyssenKrupp)

اگر بخواهیم یکی از مطرح ترین برندهای انواع پله برقی را به شما معرفی کنیم قطعاً تیسن کروپ پیشنهاد ما به شما خواهد بود. شاید این کمپانی سابقه زیادی نداشته باشد اما به واسطه کیفیت خود توانسته جزء بهترین ها باشد. تجهیزات تولیدی این شرکت از کیفیت بسیار بالایی برخورد دار است به شکلی که این روزها توانسته  است بیش از هزاران شعبه را در سراسر دنیا افتتاح کند.

2. شیندلر (Schindler)

شیندلر نامی آشنا برای ایرانی ها است چرا که در تولید بی رقیب و در تهیه تجهیزات و قطعات یدکی دست افراد را حسابی در داخل کشور این شرکت سوئیسی باز گذاشته است. اما شیندلر ابتدا زیر نظر یک شرکت المانی ماشین آلات محلی تولید می کرد اما بعد از تأسیس واحد تولیدات مکانیکی به سرعت در ساخت قطعات انواع پله برقی و آسانسور رشد پیدا کرد به شکلی که این روزها در این حوزه به یکی از نام آوران تبدیل شده است.

3. پله های برقی هیتاچی (Hitachi)

قوی ترین تولید کننده در زمینه های الکتریکی و مکانیکی ژاپن است. از همین رو دور از لطف نیست که بگویم هیتاچی هم یکی از برندهای مطرح و سرشناس در زمینه ساخت و مونتاژ پله های برقی در جهان است. کیفیت و خدمات پس از فروش این برند سرشناس دلیل اهمیت آن در بین مصرف کنندگان عنوان شده است.

4. کنی یا کانه (KONE)

کنی یک شرکت فنلاندی است که در حوزه تولید آسانسور، پله های برقی و درب‌های اتوماتیک فعالیت می‌کند. این شرکت را به عنوان 10 برند برتر در تولید آسانسور و پله های برقی در جهان می شناسند. از آنجایی که سبک طراحی مدرن و پیشرفته ای را در تولیدات خود اعمال می کند محصولات این شرکت برای خدمات لوکس و متمایز عموما کاربرد دارد.

5. هیوندای (Hyundai)

شاید تا امروز این نام را تنها در زمینه تولیدات خودرو شنیده باشید اما باید بگویم هیوندا در حوزه تولید انواع پله برقی هم در جهان شناخته شده است. باید بگویم عمر مفید بالا و کیفیت خدمات تولید شده از مهم ترین مزیت های این شرکت معتبر به شمار می آید.

مقایسه برندهای پله های برقی

برندنقاط قوتنقاط ضعفمناسب برای
تیسن‌کروپکیفیت، تنوع و نوآوری در طراحیقیمتپروژه‌های بزرگ و ساختمان‌های تجاری
شیندلرکیفیت و خدمات پس از فروشقطعات یدکیطراحی    پروژه‌های مختلف و بازار ایران
هیتاچیفناوری و کیفیت و طراحی متفاوتقیمتپروژه‌های لوکس و ساختمان‌های مرتفع
هیوندایعمر مفید بالا و قیمت مقرون به صرفهتنوع و فناوریپروژه‌های متوسط و ساختمان‌های مسکونی

 تفاوت پله های برقی با رمپ برقی

 از این وسیله به منظور جابجایی در بین سطوح و طبقات مختلف عموما استفاده می شود. با این حال قرار است به وجه تمایز بین این دو محصول بیشتر بپردازیم. در ابتدا اگر بخواهیم از خرید این وسیله بگویم باید به سبک طراحی و کارایی این وسیله اشاره کنیم پله ها با نوارهای متحرک و زنجیره ای در دو مسیر عمودی و افقی حرکت می کنند. برای جابجایی سریع بین طبقات مثل مراکز تجاری و متروها و مواردی از این دست کاربرد دارند. حال اگر بخواهیم در مورد رمپ برقی بگویم می توانیم به شیوه جابجایی آن در سطوح افقی در قدم اول اشاره کنیم. برای جابجایی افراد با ویلچر، کالسکه کودک و بارهای سنگین در هر فضای عمومی کاربرد دارد. این محصول ایمنی کافی را برای افراد سالمند و خردسال به همراه دارد و سرعت کمتری را نسبت به پله های برقی از آن خود کرده است.

کلام آخر در مورد معرفی پله های برقی

همان طور که در مقاله پیش رو مطالعه کردید این وسیله وسیله‌ای مکانیکی هستند که برای جابجایی عمودی افراد در ساختمان‌ها و فضاهای عمومی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این وسیله با استفاده از یک نوار دایره ای لوله ای شکل و پله های زنجیره ای به کمک نیروی موتور به جابجایی افراد در بین سطوح مختلف می پردازد. از آنجایی که دنیای مدرن امروز وجود چنین وسیله ای را بسیار کاربردی و با اهمیت جلوه داده است باید بگویم در طرح ها و نمونه های متمایز زیر نظر برندهای معتبری مانند تیسن‌کروپ، شیندلر، هیتاچی و هیوندای این محصول تولید می شود. بر اساس نوع برند، ظرفیت و توان این وسیله شما می توانید شاهد قیمت های متمایزی برای این محصول باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر به منظور خرید این وسیله با ضمانت نامه معتبر و کیفیت خدمات پشتیبانی می توانید با شرکت پادرا در این زمینه در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *